Toenemende internet criminaliteit
Met dit bericht willen we u informeren over de veiligheidsmaatregelen die internationaal worden genomen. Websites en E-mail worden steeds kwetsbaarder en kunnen door internet criminelen misbruikt worden. Daarom is het zinvol om iedere website en het E-mail verkeer op zijn minst te beveiligen ter bescherming hiervan.

Beveiliging middels een SSL Certificaat (HTTPS) voor bedrijven
SSL zorgt ervoor dat niemand het verkeer kan afluisteren (via de website) en/of wachtwoorden kan achterhalen via uw E-mail.
Partijen als GoogleChrome, Microsoft en Apple stimuleren deze beveiliging. Ze markeren websites en e-mail die geen SSL hebben als onveilig.
Wij doen u daarom een voorstel om over te schakelen naar SSL en uw zakelijke belangen te beschermen en te voldoen aan de wettelijke eisen.

SSL Beveiliging

Wat moet hievoor gebeuren?
Wij vragen een SSL certificaat aan op basis van de KvK gegevens. Het certificaat wordt gekoppeld aan uw website. 
Mogelijk moet uw website worden aangepast, zodat deze SSL ondersteunt. Werkt alles goed dan krijgt de website een groen slotje als bewijs van beveiliging.

Tarieven
€ 55,- / jaar voor het SSL certificaat voor bedrijven
€ 35,- eenmalig voor de installatie SSL certificaat
€ 10,- / jaar DKIM (Digitale handtekening)

Instelingen op uw computer
Voor het E-mail account moeten de instellingen worden aangepast op de computer(s), iPad, smartphones etc. (om de SSL beveiliging te activeren). Wij verstrekken hiervoor informatie, zodat u dit zelf kunt aanpassen. Indien u dit liever door ons wilt laten doen is dat een aanvullende activiteit op basis van nacalculatie.

1e jaar gratis digitale handtekening voor E-mail
Tevens adviseren wij om aanvullend een digitale handtekening aan de E-mail toe te voegen waardoor automatisch kan worden gecontroleerd of u de daadwerkelijke verzender bent (DKIM). Dit zal in de toekomst ook steeds meer gebruikt worden als spam controle. Heeft u dan geen digitale handtekening dan worden uw berichten aangemerkt als verdacht (spam). 

Wettelijke verplichting webshops
Heeft u een webshop? Of heeft u een formulier op uw website waarmee u persoonlijke gegevens van uw bezoekers vraagt?
In dat geval bent u bezig met de verwerking van persoonsgegevens. Hiervoor bent u wettelijk verplicht om passende technische maatregelen te nemen om de overdracht van die gegevens zo veilig mogelijk te maken en houden. Een SSL certificaat is hiervoor de aangewezen oplossing!


Wenst u ook een beveiligde website en E-mail?
 
Geef ons dit door via info@web-direct.nl
 of via 0738505242. Wij regelen het dan direct voor u.
U ontvangt dan ook een jaar gratis digitale handteking (DKIM).

 


Thursday, October 13, 2016« Terug